logotip FERCAS
logotip FERCAS
fercas neteges

Neteges oficines

Fercas Neteges, ofereix el servei de manteniment de neteja d'oficines segons necessitats del client, adaptant un contracte per hores i oferint la possibilitat d'adaptar un horari beneficiós per a cadascun dels nostres clients. Per aconseguir la màxima higiene, eficàcia i qualitat, disposem d'un personal altament qualificat, que utilitza les millors eines i productes totalment homologats per tenir cura cadascun dels materials i detalls que es troben dins de les seves oficines.

De forma periòdica, i sent conscients de la responsabilitat que comporta adquirir el compromís del manteniment i neteja d'una oficina professional, es realitzen supervisions mensuals per supervisors tècnics, amb la finalitat d'estar en una contínua millora i garantir l'èxit del servei contractat.

Dins del contracte de manteniment, el client disposa de l'oportunitat de contractar el servei de supervisió d'enllumenat, així com si cal en algun moment, la neteja puntual per alguna incidència soferta o bé per altres que hi ha a les seves oficines.

back
forward