logotip FERCAS
logotip FERCAS
fercas neteges

Fercas Neteges

Fercas#@#Neteges

Fercas Neteges, va iniciar el seu camí fa més de 25 anys, i avui dia, amb la seva experiència adquirida, s'ha convertit en una empresa Catalana referent en el sector de les neteges. Composta per un gran equip humà, compromès, responsable, professional i especialitzat, ofereix a tots els clients un servei de màxima qualitat i qualificat, amb l'objectiu de satisfer les seves necessitats i diferenciar-se en el sector.

En l'actualitat i amb un personal totalment fix, es realitzen contínues formacions de recerca i desenvolupament per personalitzar el servei de la neteja per a cadascun dels nostres clients. Utilitzant en cada servei productes homologats per mantenir de forma acurada el mobiliari existent en cada comunitat i oficina, es controla el servei realitzat de forma diària per un equip de supervisors.

La principal estratègia i filosofia de Fercas Neteges, és seguir oferint una àmplia gamma de serveis de neteja de màxima qualitat, garantint la fidelitat i la confiança dels nostres clients, i estudiant de forma personalitzada un preu el més atractiu possible en cadascun dels nostres departaments (neteges d'escales de veïns, oficines, parquings, finals d'obra, anti-grafits, vidres, així com en la supervisió d'enllumenat, abrillantat de paviments i el subministrament i col · locació de complements.